Bu Blogda Ara

15 Ekim 2010 Cuma

Xeber Cett Campaign için Background

Kabal of the Twin-Snakes of Doom, ismini liderleri olan Gargolmar the Nihilator’ın şahsi insigniasından , Gargolmar, Dracon olarak görev yaptığı sırada o zamanki kendi efendisi Archon Velendris’i öldürüp filosuna el koyduğunda almıştır. Aslında bir Trueborn olmayan Gargolmar’ın Archon mevkiine yükselmesine karşı olan sesleri bastırmak için, Gargolmar Velendris’in Commoragh üzerindeki bütün topraklarını Asdrubael Vect’e devretmiş, Vect de bu sesleri bastırmayı başarmıştır.
  Bu noktadan sonra elinde bir filo olan Gargolmar, Commoragh’a dönmeyecek, böylece hem orada kendisini bekleyen düşmanlarından uzak olacak, hem de ödemesi gereken bütün vergilerden kaçacaktır. Korsanlık konusundaki tecrübesi ve ikiz kardeşi Sadobael’in tavsiyeleriyle, kendi yağında kavrulmayı başaran bir filoya sahip olacaktır.
  Hayatını tamamiyle değiştiren olay, geceleri gördüğü ve anlam veremediği kabuslarla başladı.Rüyalarının uyku dışına taşmaya başladığı anlarda, kaderi onu bir yıldızharitası aracılığıyla çağırdı.Daha önce gitmemesine rağmen yerini ve hazinelerini bildiği ölü bir yıldıza filosunu sürdü. Bu lanetli taş parçasının üzerinde tayfası ile birlikte aklını yitirmek üzereyken, aradığı yeri buldu. Bu harabeler, Eldar İmparatorluğu’nun son zamanlarının ünlü Autarch’ı Hammanas Archedoleth’in ruh taşını saklıyordu. En son gemisiyle Commoragh’a gittiği bilinen Hammanas’ın bir ruh taşına nasıl girdiği ise bir muammaydı. Bu taşın sakladığı ruhu yemeye karar veren Gargolmar, rüyalarında gördüğü sahneyi gerçekleştirdi ve kızıl bir sisi yuttu. Taşın ev sahibinin isteğini tam olarak yerine getiren Gargolmar, deliliğe giden yolda adımlarını çok hızlı atmaya başladı.
  Yeni hali Gargolmar’ı ne kadar kontrolsüz bir manyağa çevirmiş olsa da, bu efektifliğini azaltmadı. Taştan aldığı güç ona yol gösteren bir öğe haline geldiğinden, savaş alanında kendisini kaybetse de, savaş öncesi planları genellikle başarılı çalışmaktaydı.
  Ve bir noktada, Gargolmar’ın aklına mal olan planın taşları yerine oturmaya başladı. Dinlendiği odasına bir çeşit Warp yolu ile gelen iki kişiden biri olan bir Astartes’i , diğer kişinin yardımıyla öldürdü. Bu diğer yabancı ise, sadece Gargolmar için yabancıydı. Zira artık zihninde yer etmiş olan Hammanas, karşısında duran Eldar’ı olmasa da, onu aynı kendisinin yaptığı gibi ele geçirmiş olan üç eski dostunu tanımıştı. Bu mavi zırhlı Eldar ise kendisini Hauclir olarak tanıtmıştı. Hauclir the Kinslayer.
  Gargolmar ve Hauclir, zihinlerine çöreklenmiş olan bu Eldar’ların planlarını anlamışlardı. Talisman of Vaul’lardan bir tanesinin yerini biliyorlardı ve onu çalıştırıcak olan anahtarların yerlerini de. Gargolmar ve Hauclir’e ise, anahtarları toplamak düşüyordu. Gargolmar’ın filosu anahtarların üçüne de uzaktaydı. Bu sebepten yolculuk biraz uzun sürse de, kaybettikleri zamanı telafi eden olaylar olacaktı. Yolculuk sırasında Hauclir, kendi korsanlarına ulaşmayı başardı. Son savaşlarından geriye kalmış olan grup, Hauclir’in müttefiklerinden rahatsız değildi. Bu yüzden buluştuklarında, korsanlığı kendilerine meslek edinmiş bu tayfa ile kaynaşmaları uzun sürmedi. Gargolmar ayrıca, Kabal of the Poisoned Fang’den geriye kalan bir kısım gemiyle karşılaşmış ve onları da ,isteyerek veya istemeyerek filosuna katılmaya ikna etmeyi başarmıştı. Birinci anahtarın olduğu gezegene yakınlaşmak üzereyken, Hauclir eski tayfasını, Poison Fang’den alınan filoya yükleyip, ikinci anahtarı bulmaya gittiğini açıkladı. Elinde ise bir cihaz vardı. Görünürde gösterişli bir ayna olan cihaz, Hauclir’e, Seer yoluna yeni başlamış olan Lilith tarafından getirilmişti. Daha önce de efendisi Farseer Nereid’e ait olduğunu söyleyen kız, Hauclir’den okkalı bir tokadı da yemeyi ihmal etmedi. Hauclir, aynayı ve Lilith’i , Gargolmar’ın yanında bırakacaktı. Bu şekilde Seer kız Hauclir ile Gargolmar arasında bağlantı kuracak ve böylece zihinlerindeki Eldar’larda planlarına birlikte devam edebileceklerdi. 

1 yorum:

  1. ne cok filo calmisiz sagdan soldan, hadi hayirlisi bakalim =)

    YanıtlaSil